ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ WEIRDO; ΓΙΝΕ FAN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Παράξενα Μαγικά ξόρκια ανακαλύφθηκαν στην Σερβία

Αρχαιολόγοι στην Σερβία προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν παράξενα Μαγικά Ξόρκια που είναι χαραγμένα σε μικρά κομμάτια χρυσού και ασημιού και ανακαλύφθηκαν ανάμεσα σε ανθρώπινους σκελετούς που θάφτηκαν περίπου 2.000 χρόνια πριν.

“Η Αλφάβητος είναι Ελληνική, αυτό το γνωρίζουμε με βεβαιότητα, όπως και το γεγονός πως η Γλώσσα είναι Αραμαική. Πρόκειται για ένα Μυστήριο” είπε ο Miomir Korać, επικεφαλής αρχαιολόγος του σημείου στο οποίο βρέθηκαν.Οι Σκελετοί ανακαλύφθηκαν σε ένα αχανές ενεργειακό εργοστάσιο Άνθρακα στο Kostolac, Βορειοανατολικά της Σερβίας, όπου οι έρευνες διεξάγονται προτού κάποια άλλη μονάδα ηλεκτρισμού δημιουργηθεί στο σημείο όπου βρίσκεται η αρχαία Ρωμαική Πόλη Viminacium.

Πριν δύο εβδομάδες περίπου, αφού αφαιρούσε το χώμα από τα κόκκαλα, η ομάδα του Korak ανακάλυψε δύο φυλαχτά που μόλις ανοίχτηκαν αποκάλυψαν δύο μικροσκοπικά αποσπάσματα από χρυσό και ασήμι που ήταν καλυμμένα  με σύμβολα και γράμματα. Πιστεύουν μάλιστα πως οι επιγραφές αυτές αφορούν Μαγικά Ξόρκια που τοποθετήθηκαν στον τάφο για να επικαλεστούν θεικές δυνάμεις για καλό ή κακό. ” Διαβάζουμε τα ονόματα μερικών Δαιμόνων που συνδέονται με την περιοχή της σύγχρονης Συρίας” ανέφερε ο Αρχαιολόγος  Ilija Danković, καθώς ανακαλύφθηκαν περισσότεροι σκελετοί από τον 4ο αιώνα.

Τα εύθραυστα αποσπάσματα χρυσού και ασημιού – που ξεδιπλώθηκαν σαν τετράγωνα από αλουμινόχαρτο στο μέγεθος περιτυλίγματος καραμένας, μπορεί να μην γίνουν πλήρως κατανοητά ποτέ. Είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτονται παρόμοια αντικείμενα στην Σερβία, όμως σε άλλες χώρες έχει τύχει να βρεθούν Φυλακτά με Μαγικά Ξόρκια σαν και αυτά.”Συχνά αποτελούσαν φυλαχτά αγάπης, και προέτρεπαν κάποιον να ερωτευτεί, αλλά ήταν επίσης και σκοτεινές, κακοήθεις κατάρες” ανέφερε ένας από τους αρχαιολόγους.

Τα μαγικά φυλακτά τοποθετούνταν στους τάφους των ανθρώπων που είχαν υποστεί κάποιο βίαιο θάνατο, είπε ο Danković, αφού πίστευαν πως “οι Ψυχές τέτοιων ανθρώπων έβρισκαν δύσκολα την γαλήνη και υπήρχαν περισσότερες πιθανότητες να βρουν κάποιο δαίμονα ή κάποια θεότητα, ούτως ώστε να μεταφέρουν την επιθυμία τους, και μέσα από την δαιμονική μαγεία αυτή να πραγματοποιηθεί”.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
εξωπλανήτης
Ανακαλύφθηκε ο πρώτος εξωπλανήτης έξω από τον γαλαξία μας